Kiss Barnabás WordPress szakértő, tanácsadó és oktató

Üzleti igényeidhez szabott, korszerű honlap készítése és üzemeltetése teljes körű pénzvisszafizetési garanciával.

Kiss Barnabás - WordPress szakértő

Mi a honlap?

Aki ma vállalkozóként, magánemberként hangot kíván adni tevekénységének, elengedhetetlen, hogy rendelkezzen egy megfelelő honlappal, ami nem csak szép és figyelemfelkeltő, de azt szólítja meg, akit kell.

Az online térben rohanó, az információáradatban fuldokló potenciális ügyfelek megállítása és megszólítása nem egyszerű feladat, ebben tudok neked segíteni!

Mitől lesz üzletileg értékes egy weboldal?

A legnagyobb hiba, amit sokan elkövetnek, hogy nem a megfelelő kérdésekre fókuszálnak. A honlapod értékét az ügyfélköröd számára értékes információ mennyisége és minősége határozza meg. Ami elsősorban nem a design, látványelemek, vagy az, hogy sablonra épített-e a honlap vagy egyedileg programozott.

A legfontosabb, hogy tudd, milyen szerepet szánsz a honlapodnak a vállalkozásodban, tudd, kit akarsz megszólítani, és milyen eszközökkel, mit szeretnének látni a weblapodon leendő ügyfeleid.

Ismerd meg a potenciális vásárlóid! Csak ezek után lehet érdemben foglalkozni olyan kérdésekkel, mint az arculat, technikai megoldások, képek, szöveges tartalmak és a többi….

Ki vagyok? Miért tudok neked segíteni?

A “család informatikusa” lévén már gyerekkorom óta a mindennapjaim része, hogy segítek megoldani mások problémáit. Megtanultam felmérni az emberek igényeit, gyorsan, jó megoldást találni akár összetettebb kérdésekre is, majd megérthető magyarázattá formálni.

Szakirányú tanulmányaim után a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál dolgoztam több éven át, ezt követően kipróbáltam magam a versenyszférában is. Most, majd 10 év után, kis- és középvállalkozásoknak segítek boldogulni az online világban azzal, hogy üzletileg nyereséges honlapot készítek nekik.

Amiben biztosan számíthatsz rám: Megbízható, a te igényeidet szem előtt tartó, rejtett költségek nélküli, átlátható szolgáltatás.

Mit csinálok, amikor nem dolgozom?

Aktívan járom a kéktúrát a barátaimmal, napi szinten sportolok, és az önképzés is egyre nagyobb szeletet harap a szabadidőmből.

Igyekszem minél több időt/energiát olvasásra fordítani, és ha az élet engedi, szívesen veszek részt színházi előadásokon, vagy ülök le egy jó film elé.

Segíthetek? Akkor töltsd ki a lenti űrlapot, vagy hívj a +36 30 278 9094 mobilszámon

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.