Keresőoptimalizálás (SEO) szolgáltatás

Stabil forgalom, új ajánlatkérések és bevétel a Google keresőből 

A keresőoptimalizálás (SEO) révén segíteni tudok neked, hogy a Google keresőből stabilan magas forgalom érkezzen a honlapodra. A magas látogatószámból új ügyfeleket, vásárlókat és bevételt profitálhat a vállalkozásod.

Erre a weboldalra a Google keresőből jelenleg havonta 10-13 ezer felhasználó érkezik. Ebből láthatod, valóban tudok segíteni neked.

2020-ban összesen több mint 110 ezer felhasználó kattintott a honlapszaki.hu-ra a keresőben. 2019-ben ugyanez a szám egészen pontosan 330 db volt.

Ez 3300 százalékos (!) emelkedést jelent, egy év alatt. És 2021-ben is sikerült tovább emelkedni.

A Honlapszaki.hu teljesítménye 2020. július és november között.

Hogyan működik?

A keresőoptimalizálás célja, hogy jelentős, üzletileg értékes forgalmat szerezz a keresőből a honlapoddal. Ezt lépésről-lépésre építkezve közelítjük meg, és érjük el.

Tudnod kell, hogy a SEO nem fog honlaputánra eredményt hozni.

A keresőoptimalizálás egy lassabb folyamat, a nulláról indulva legkorábban 4-6 hónap múlva fognak jönni a első eredmények.

A Keresőoptimalizálás szolgáltatás keretében komplex szolgáltatást nyújtok neked, tervezéssel, folyamatos tanácsadással és kivitelezéssel együtt. Fontos tudnod, hogy ez egy közös munka lesz, ahol szorosan együtt fogunk működni.

Ha már van honlapod, akkor az első lépésben teljes technikai és tartalmi auditot végzek. Profi szoftverek segítségével felmérem a konkurens weboldalakat, SEO stratégiát állítok össze és kulcsszókutatást végzek neked.

Az eredmények alapján indulhat a SEO kivitelezés: segítek a tartalmak megírásában, a technikai feladatokban és a minőségi linképítésben is.

Egy példa a munkamódszerem eredményességére:

Egyik ügyfelem eredményei, miután elkezdtük a közös munkát.

Amennyiben WordPress oldalad van, a konkrét fejlesztési feladatokat is elvállalom.

Ha még nincs honlapod, akkor a folyamat legelején, a SEO tervezési fázisban segítek szerkezetileg, tartalmilag megtervezni és elkészíteni a weboldalt.

 

Egyetlen jól célzott cikk 16 ezer új látogatót hozott néhány nap alatt 2020. márciusában a Honlapszaki.hu-n.

A SEO munka részei

A keresőoptimalizálás alapvetően három területre osztható: Technikai SEO, On-page SEO és Off-page SEO.

A Technikai SEO azoknak a technikai beállításoknak az összességét jelöli, amelyek nélkül a Google egyszerűen nem fogja észrevenni és rendesen érétkelni a weboldaladat, hiába ölünk bele munkát a minőségi tartalom elkészítésébe.

Az On-page SEO elsősorban a honlapon megjelenő tartalom (szövegek, képek, videók) optimalizálását jelöli.

Az Off-page SEO lényege azoknak a külső tényezőknek a kezelése, amelyek hatással lehetnek a weboldalunk helyezésére a Google rangsorban. Legfontosabb összetevője a hatékony linképítés.

Mindhárom területre kiemelt figyelmet fogunk fordítani a közös munka során.

Lépésről-lépésre

U

SEO weboldal audit

Profi szoftverek segítségével összegyűjtjük és elemezzük az összes elérhető adatot a honlapodról.

SEO stratégia

A siker első kulcsa. Kialakítunk egy SEO stratégiát, amit végig követünk a keresőoptimalizálási folyamat alatt.

Kulcsszókutatás

Átfogó listát készítünk a releváns kulcsszavakról, és ez alapján felállítjuk a honlap struktúráját, pontos tartalomstratégiát készítünk.

g

On-Page SEO

Elvégezünk minden SEO beállítást, ami szükséges a jó szerepéshez a keresőben. Pl. belsőlink struktúra, a meta- és strukturális adatok, szöveges és képi tartalom optimalizálása.

k

SEO tartalomkészítés

Megfelelő mennyiségű és minőségű, SEO szempontokat szem előtt tartó tartalom nélkül ma már nincs sikeres keresőoptimalizálás.

Linképítés

Ahhoz, hogy egy honlap helyt álljon az erős SEO versenyben, minőségi linkekre van szükség. Segítek neked valóban értékes hivatkozásokat gyűjteni.

Töltsd ki a lenti űrlapot, vagy hívj a +36 30 530 9589 mobilszámon

(Akkor is, ha csak kérdésed van, vagy további részletekre vagy kíváncsi)

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Keresőoptimalizálás cikkek 

A SEO jelenleg az egyik legforróbb téma a magyar üzleti életben, nagyon sokan fordulnak a keresőoptimalizálás felé, ha online szeretnének boldogulni a vállalkozásukkal.

Olvasd el az írásaimat a témában, és keress meg, ha a segítségedre lehetek!

Technikai SEO és technikai SEO audit: erre figyelj!

Technikai SEO és technikai SEO audit: erre figyelj!

A technikai SEO a keresőoptimalizálási munka fontos, integráns része. Ha komoly eredményeket akarsz elérni a keresőben, muszáj ismerned a technikai SEO alapjait. Mi az a technikai SEO? Ahhoz, hogy egy weboldal jól szerepeljen a keresőben, egy sor technikai...

Duplikáció jelentése SEO szempontból

Duplikáció jelentése SEO szempontból

Ha egy tartalom több, különböző URL címen is elérhető, akkor a keresőmotorok - pl. Google - szemében duplikáció áll fenn. És ez baj. De pontosan miért? Miért baj a duplikáció? Gyakori félreértés, hogy a keresőben tartalmak, esetleg weboldalak versenyeznek egymással. A...

SEO tanfolyam: így szerezz releváns tudást

SEO tanfolyam: így szerezz releváns tudást

Kezdőként, de még haladóként is az egyik legnehezebb kérdés a SEO-ban, hogyan szerezzük meg a hatékonysághoz szükséges tudást. A legjobb megoldás általában egy okosan kiválasztott SEO tanfolyam. A keresőoptimalizálás nem misztérium, nem varázslat, de nem is egy olyan...

A SEO elemzés lépései

A SEO elemzés lépései

Miért fontos a keresőoptimalizálási elemzés? A keresőoptimalizálás folyamatos, hosszú távú építkezést jelent. Azonban, mint minden hosszú távú, komplex projekt esetében a SEO-ban is könnyű elveszíteni a fókuszt. A SEO elemzés abban segít, hogy megmutatja, pontosan...

Mi az a horgonyszöveg? Hogyan használd?

Mi az a horgonyszöveg? Hogyan használd?

A hatékony horgonyszöveg megválasztása a linképítési folyamat szerves része. A horgonyszöveg helyes használata nem különösebben bonyolult dolog, mégis könnyű elrontani. A jó horgonyszöveg segít elérni SEO céljaidat. A rossz, erőltetett horgonyszöveg pedig akár árthat...

Keresőoptimalizálás (SEO) lépésről-lépésre [2022]

Keresőoptimalizálás (SEO) lépésről-lépésre [2022]

A keresőoptimalizálás (SEO) segítségével hosszú távon is stabil, értékes forgalmat szerezhetsz a weboldaldra. Ráadásul ingyenesen. Nem csoda, hogy a keresőoptimalizálás jelenleg az egyik legforróbb téma az online üzleti életben. Ebben a cikkben végig vezetlek a SEO...

Linképítés 2022-ben: az alapoktól a gyakorlati tippekig

Linképítés 2022-ben: az alapoktól a gyakorlati tippekig

A linképítés a hatékony SEO egyik alappillére. Sok piaci szegmensben az értékes külső linkek gyakorlatilag nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy valódi és tartós sikert érjen el a weboldalad a Google keresőben. Ezért ha szeretnél jelentős forgalmat a keresőből, érdemes...

SEO szövegírás a gyakorlatban, lépésről-lépésre

SEO szövegírás a gyakorlatban, lépésről-lépésre

A SEO szövegírás célja egyszerű. Lényege, hogy a honlapunkra írt szövegeink révén új érdeklődőket érjünk el a Google keresőből. A SEO szövegírás gyakorlatilag egy online marketing eszköz és metódus, amivel hosszabb távon komolyan növelheted a weboldalad forgalmát. A...