WordPress Weboldal üzemeltetés

WordPress tárhely profin, a gyorsaságra, biztonságra és a honlaptulajdonos kényelmére koncentrálva

Lassú a honlapod? Nem akarsz a WordPress honlapod tárhely beállításaival bíbelődni? Te is extra gyors és biztonságos tárhelyet keresel, szakértő üzemeltetéssel?

A magyar WordPress weboldalak általában két nagy problémával küzdenek:

  • a WordPress speciális igényeire szabott szerverháttér;
  • hozzáértő üzemeltetés és rendszeres karbantartás hiányával.

Ez a két dolog felel azért, hogy

a magyar WordPress honlapok többsége lassú, védtelen a vírusokkal szemben, és hibásan működik.

A felhasználói élményt megfojtó hibák, az elégtelen betöltési sebesség komoly pénzekben mérhető veszteséget okoz a honlaptulajdonosnak…

A lassú, rosszul működő weboldal

  • csak bukdácsol a Google keresőben, nem tud előrejutni a találati rangsorban;
  • a honlapra csábított felhasználók nagyon hamar továbbkattintanak…

Egy ilyen honlap fenntartása – legyen bármilyen jó a kínált szolgáltatás vagy termék, bármilyen kiváló a weboldal tartalma – csak viszi a pénzt, bevételre nincs esély.

Pedig

egy jó üzemeltetői környezettel, a megfelelően alkalmazott beállításokkal mindez elkerülhető.

Ez motivált, amikor úgy döntöttem, hogy elindítom a saját tárhely és weboldal üzemeltetési szolgáltatásomat, ami a gyorsaságra, biztonságra és a honlaptulajdonos kényelmére fókuszál.

Miért éri meg neked?

Mert leveszem a válladról a tárhellyel kapcsolatos feladatok terhét.

A honlapod gyorsan és biztonságos fog üzemelni, miközben neked soha többé nem kell cPanelben, az adatbázisban, vagy FTP kapcsolaton keresztül WordPress fájlokban turkálnod.

Milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?

A weboldaladat a világ egyik legjobb és legkorszerűbb tárhelye, a Google Cloud Platform szerverein helyezem el.

A bérelt szerver lehet Európában (Frankfurt, Zürich, London, Belgium, Finnország és Hollandia). De akár Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ázsiában is.

A tárhely kiemelkedő gyorsaságot biztosít, köszönhetően a Google Cloud CDN szolgáltatásnak és a szerveroldali gyorsítótárazásnak.

Az optimális betöltési sebesség érdekében legfeljebb hat havonta kitakarítom a weboldalad adatbázisában felgyülemlett szemetet.

Nagyon erős szerveroldali védelmet kapsz. (SSL, tűzfal, WordPress magfájlok speciális védelme, folyamatos kártevő keresés és vírusvédelem).

Nincs szükség többé drága biztonsági szoftverekre a honlapon, és az sem fordulhat elő többé, hogy egy ugyanazon a szerveren elhelyezett másik weboldalról fertőződik meg a weboldalad. Bár nem szeretnek erről beszélni a szolgáltatók, ez az olcsó, osztott tárhelyek legnagyobb veszélye…

A biztonságot erősítik az automatikus WordPress frissítések és az automatikus szerveroldali mentések is.

Csak ennyi, vagy még van más is?

Van. A szolgáltatáshoz telefonos és emailes ügyfélszolgálat is tartozik. Közvetlenül engem kereshetsz minden tárhellyel kapcsolatos dologgal, nem kell hosszadalmas levelezésbe kezdened harmadik féllel.

Emellett kérésre tesztkörnyezet (staging) is biztosítok, ahol kockázat nélkül próbálgathatsz módosításokat a honlapodon.

A már meglévő weboldal átköltöztetése ingyenes. A költöztetés az új névszerek beállítása után legfeljebb két napot vesz igénybe, és nem okoz leállást a honlap működésében.

További előny, hogy ha az én tárhelyemen fut a honlapod, kedvezményt kapsz minden további megbízás (javítások, módosítások, tanácsadás) esetében.

Weboldal üzemeltetés ára

Kérdésed van? Várom az üzeneted!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.