WordPress tárhely

Weboldal üzemeltetés profin, a gyorsaságra, biztonságra és a honlaptulajdonos kényelmére koncentrálva

A magyar WordPress weboldalak általában két nagy problémával küzdenek:

  • 1) a WordPress speciális igényeire szabott szerverháttér, valamint a
  • 2) hozzáértő üzemeltetés és rendszeres karbantartás hiányával.

Ez a két dolog felel azért, hogy a magyar WordPress honlapok többsége lassú, akadozik, védtelen a vírusokkal szemben és folyamatosan hibákat generál.

A rendszeres hibák, az elégtelen betöltési sebesség komoly pénzekben mérhető veszteséget okoz a honlaptulajdonosnak.

Egy lassú, rosszul működő weboldalról a felhasználók nagyon hamar továbblépnek. A hibákat látva nem épül fel bennük bizalom a weboldalon hirdetett szolgáltatások vagy termékek iránt.

Először csak a magas visszafordulási arány jelzi a bajt. Idővel a honlap visszaesik a Google találati listán, a forgalom pedig bezuhan. A weboldal fenntartása innentől csak viszi a pénzt, bevétel nincs.

Egy jó üzemeltetői környezettel mindez elkerülhető. Ezért döntöttem úgy, hogy elindítom a saját WordPress tárhely szolgáltatásomat, amely a gyorsaságra, biztonságra és a honlaptulajdonos kényelmére fókuszál.

Miért éri meg neked?

Mert a szolgáltatás célja, hogy levegyem a válladról a tárhellyel kapcsolatos feladatok terhét. Nem kell többet cPanelben, az adatbázisban, vagy FTP kapcsolaton keresztül WordPress fájlokban turkálnod.

Milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?

A weboldalakat a világ egyik legjobb és legkorszerűbb tárhelye, a Google Cloud Platform szerverein helyezem el.

A bérelt szerver lehet Európában (Frankfurt, Zürich, London, Belgium, Finnország és Hollandia), de akár Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ázsiában is.

A tárhely kiemelkedő gyorsaságot biztosít, köszönhetően a Google Cloud CDN szolgáltatásnak és a szerveroldali gyorsítótárazásnak.

Az optimális betöltési sebesség érdekében legfeljebb hat havonta kitakarítom a weboldalad adatbázisában felgyülemlett szemetet. 

Nagyon erős szerveroldali védelmet kapsz. (SSL, tűzfal, WordPress magfájlok speciális védelme, folyamatos kártevő keresés és vírusvédelem).

Nincs szükség többé drága biztonsági szoftverekre a honlapon, és az sem fordulhat elő többé, hogy egy ugyanazon a szerveren elhelyezett másik weboldalról fertőződik meg a weboldalad. Bár nem szeretnek erről beszélni a szolgáltatók, ez az olcsó, osztott tárhelyek legnagyobb veszélye. 

A biztonságot erősítik az automatikus WordPress frissítések és az automatikus szerveroldali mentések is. 

Csak ennyi, vagy még van más is?

Van. A szolgáltatáshoz telefonos és emailes ügyfélszolgálat is tartozik. Közvetlenül engem kereshetsz minden tárhellyel kapcsolatos dologgal, nem kell hosszadalmas levelezésbe kezdened harmadik féllel.

Emellett kérésre tesztkörnyezet (staging) is biztosítok, ahol kockázat nélkül próbálgathatsz módosításokat a honlapodon.

A már meglévő weboldal átköltöztetése ingyenes. A költöztetés az új névszerek beállítása után legfeljebb két napot vesz igénybe, és nem okoz leállást a honlap működésében.

További előny, hogy ha az én tárhelyemen fut a honlapod, kedvezményt kapsz minden további megbízás (javítások, módosítások, tanácsadás) esetében.

Tárhely üzemeltetés árak

Kérdésed van? Várom az üzeneted!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Call Now Button

Ajándék emailtanfolyam

 

Saját weboldal vállalkozásoknak:

útmutató az induláshoz

 

Szükséged lenne egy ügyfélcsalogató honlapra, de nem tudod, hogyan kezdj neki?

Akkor neked szól a négyrészes mini emailtanfolyam! Próbáld ki, teljesen ingyenes!

Köszönöm! Hamarosan megkapod az email tanfolyam első részét!

Pin It on Pinterest