Profi honlap indítása egy nap alatt?

Szerző: 2019. Sze. 11.honlapkészítés, WordPress

“Nincs profi honlap egyetlen nap alatt!” Valószínűleg már te is kaptad ezt a választ, amikor kellett egy weboldal a vállalkozásodnak, és gyors, de mégis minőségi megoldás iránt érdeklődtél. Pedig az Egyszerű weblap szolgáltatásom pontosan ezt nyújtja.

 

Egy céges weboldal elkészítése a legtöbb esetben több hetet, akár hónapokat vesz igénybe, ha egy-egy keresettebb szakembert vagy honlapkészítő ügynökséget bízol meg vele. Az eredmény (jó esetben) egy szép, egyedi megjelenésű honlap lesz, amelynek azonban nem ismered a belső működését, és legtöbbször nem is tudsz változtatni rajta.

Ráadásul kifizettél sok százezer forintot, ami ki tudja mikor és hogyan fog megtérülni, hiszen a késznek nyilvánítás előtt sosem volt élesben tesztelve a weboldal, hús-vér látogató még nem járt rajta. Lehet, hogy végül jól jársz vele, de az is előfordulhat, hogy nem. Visszafordulni pedig már túl késő lesz: elment egy csomó idő és egy rakás pénz.

Vagy választhatsz teljesen más, okosabb megoldást.

Például ragaszkodsz a stabil alapokhoz, de lemondasz arról, hogy mindent készen kapj, inkább a saját kezedbe veszed a üzleti honlapod fejlesztését. Akkor is, ha ehhez alapszinten meg kell tanulni a weblapod működését. Mert tudod, hogy mennyire fontos a fejlesztés alatt álló honlap tesztelése, és nem akarod figyelmen kívül hagyni a visszajelzéseket a weboldal végleges kialakítása során. 

Esetleg tisztában vagy vele, hogy egy vállalkozás honlapját nem a teljesen egyedi megjelenés, technikai kifinomultság vagy az egyedi kód teszi sikeressé, akármennyit is költesz rá. Hanem elsősorban a minőségi tartalom

Bólogatva olvastad az eddigieket? Akkor az Egyszerű weblap szolgáltatásom neked szól.

 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 

Mindent, amire egy átlagos, feltörekvő kisvállalkozásnak szüksége van. Semmi sallang, csillivilli, méregdrága extra, csak a legszükségesebb funkciók, de azok bombabiztos alapokra felhúzva.

  • A legjobb prémium WordPress sablonok közül válogathatsz. A szolgáltatás részeként ingyenes használhatod a Divi, az Oxygen és a StudioPress bármelyik fizetős sabloncsomagját. Érdemes megnézni őket, gyönyörűen dizájnolt, kiemelkedő minőségű darabok.
  • Korszerű megjelenés. A weboldalad teljesen reszponzív lesz: ugyanolyan jól fog mutatni asztali képernyőn, táblagépen és okostelefonon is.
  • Akármennyi aloldalt létrehozhatsz. Minden sabloncsomaghoz tartoznak különböző célokra (blog, landing page, kapcsolat, stb.) fejlesztett aloldalak.
  • Rugalmasan, saját elképzeléseid és vállalkozásod arculatához szabva alakíthatod és fejlesztheted a weboldaladat. 

Kevésnek tűnik a különféle honlapkészítő ügynökségek teljes arculattervezést, előzetes dizájntervet, és más extrákat ígérő szolgáltatásaihoz képest?

Hidd el, a mikro- és kisvállalkozások 90 százalékának nincs, és nem is lesz szüksége soha többre. 

A legjobb az egészben, hogy tudatos tervezéssel és koncentrált munkával (a weblap készítés lépéseiről egy korábbi cikkben már írtam) tényleg sokkal hamarabb elkészülhetsz, mintha temérdek pénzért másra bíznád a feladatot.

Igen, akár napokon belül is lehet egy egyedi tartalommal megtöltött, biztos alapokra épített honlapod. Egy stabil bázis, ahonnan kiindulva elindulhatsz meghódítani az internetet.

 

Az Egyszerű weblap szolgáltatás jó választás, mert

 

  • Olcsó. Mindössze egy prémium sablon áráért lesz egy kulcsrakészen beüzemelt, profi elemekből összerakott, egy átlagos kisvállalkozás minden igényét kielégítő weboldalad, amit ráadásul úgy alakítasz, ahogy akarsz. Nem kell több százezer forintot fizetned a fejlesztésért, sem külön-külön összevásárolgatnod a megfelelő eszközöket.
  • Gyors. Ha már van tárhelyed és domain címed, akár pár órán belül elkezdheted fejleszteni a beüzemelt honlapodat. Nincs szükség hosszas egyeztetésekre.
  • Egyszerű. Nem kell a beüzemeléssel bajlódnod, feltelepítem a honlapod arra a tárhelyre, ahová szeretnéd.
  • Önállóan dolgozhatsz a weboldaladon, a saját tempódban és elképzeléseid szerint. Nem kell külső szakemberre várnod. De ha szükséged van segítségre, rendelkezésre állok. Sok hasznos információt találsz honlapkészítés, WordPress és keresőoptimalizálás témában a blogomon is.
  • 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, meggondoltad magad, vagy mégsem ez a legjobb megoldás számodra, visszakapod a szolgáltatás teljes árát. Semmit sem kell megindokolnod.

Mennyibe kerül?

 

Kétféle csomagot rendelhetsz az Egyszerű weblap szolgáltatás keretében, A Start csomag része a WordPress telepítése a tárhelyen, a kiválasztott sablon beüzemelése, a demó tartalom felöltése, valamint most extraként prémium közösségi média bővítmény telepítése a honlapon. A Plusz csomagban ezen felül kapsz egy prémium hírlevél-feliratkozás gyűjtő bővítményt, valamint igény esetén integrálom a Google webmester eszközöket is.

Ne feledd,

tényleg nem kockáztatsz semmit. 30 napig indoklás nélkül visszakérheted a pénzed.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyedi weboldal készítés egy éves teljes körű garanciával

Profi honlap akár egy nap alatt  30 napos garanciával

2019 © Honlapszaki.hu 

andras@honlapszaki.hu

Rólam

Ajándék emailtanfolyam

Saját weboldal vállalkozásoknak:

az ötlettől a megvalósításig

Szükséged lenne egy ügyfélcsalogató honlapra, de nem tudod, hogyan kezdj neki?

Akkor neked szól a négyrészes mini emailtanfolyam! Próbáld ki, teljesen ingyenes!

Köszönöm! Hamarosan megkapod az email tanfolyam első részét!

Pin It on Pinterest

Share This