Profi honlap indítása azonnal?

Szerző: Utoljára frissítve: 2021.May.13.honlapkészítés, WordPress

Gyorsan kell egy minőségi honlap? Keltsen profi benyomást, de ne kerüljön százezrekbe? Akkor az Egyszerű honlap szolgáltatásom pontosan neked szól.

Egy weboldal elkészítése a legtöbb esetben heteket, akár hónapokat vesz igénybe, ha egy-egy keresettebb szakembert vagy honlapkészítő ügynökséget bízol meg vele.

Az eredmény (jó esetben) egy szép, egyedi megjelenésű honlap lesz, amelynek azonban nem ismered a belső működését, és legtöbbször nem is tudsz változtatni rajta.

Ráadásul kifizettél sok százezer forintot, ami ki tudja mikor és hogyan fog megtérülni. Hiszen még sosem volt élesben tesztelve a weboldal, hús-vér látogató még nem is járt rajta…

Lehet, hogy végül a friss, ropogós új weboldallal, de az is előfordulhat, hogy nem. Visszafordulni pedig már túl késő lesz: elment egy csomó idő és egy rakás pénz.

Vagy választhatsz teljesen más, okosabb megoldást.

Például ragaszkodsz a stabil alapokhoz, de lemondasz arról, hogy mindent készen kapj, inkább a saját kezedbe veszed a üzleti honlapod fejlesztését!

Akkor is, ha ehhez alapszinten meg kell tanulni a weblapod működését.

Mert te már tudod, hogy mennyire fontos a fejlesztés alatt álló honlap tesztelése, és nem akarod figyelmen kívül hagyni a visszajelzéseket a weboldal végleges kialakításakor.

Ráadásul te már tisztában vagy vele, hogy egy vállalkozás honlapját nem a teljesen egyedi megjelenés, technikai kifinomultság vagy az egyedi fejlesztés teszi sikeressé, akármennyit is költesz rá. Hanem elsősorban a minőségi tartalom

Bólogatva olvastad az eddigieket? Akkor jó helyen jársz, mert az Egyszerű honlap szolgáltatásom pontosan neked lett kitalálva.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Mindent, amire egy átlagos, feltörekvő kisvállalkozásnak szüksége van.

Semmi sallang, csillivilli, méregdrága extra, csak a legszükségesebb funkciók, de azok bombabiztos alapokra felhúzva.

  • A legjobb prémium WordPress sablonok közül válogathatsz. A szolgáltatás részeként ingyenes használhatod a Divi, az Oxygen és a StudioPress bármelyik fizetős sabloncsomagját. Érdemes megnézni őket, gyönyörűen dizájnolt, kiemelkedő minőségű darabok.
  • Korszerű megjelenés. A weboldalad teljesen mobilbarát lesz: ugyanolyan jól fog mutatni asztali képernyőn, táblagépen és okostelefonon is.
  • Akármennyi aloldalt létrehozhatsz. Minden sabloncsomaghoz tartoznak különböző célokra (blog, landing page, kapcsolat, stb.) fejlesztett aloldalak. Blogolhatsz, vagy akár webáruházat is építhetsz, csak rajtad áll.
  • Nem csak szép, de könnyen kezelhető honlapod lesz. Rugalmasan, saját elképzeléseid és vállalkozásod arculatához szabva alakíthatod és fejlesztheted a weboldaladat. 

Kevésnek tűnik a különféle honlapkészítő ügynökségek teljes arculattervezést, előzetes dizájntervet, és más extrákat ígérő szolgáltatásaihoz képest?

Hidd el, a mikro- és kisvállalkozások 90 százalékának nincs, és nem is lesz szüksége soha többre. 

A legjobb az egészben, hogy tudatos tervezéssel és koncentrált munkával tényleg sokkal hamarabb elkészülhetsz, mintha temérdek pénzért másra bíznád a feladatot.

Igen, akár napokon belül is lehet egy egyedi tartalommal megtöltött, biztos alapokra épített honlapod. Egy stabil bázis, ahonnan kiindulva elindulhatsz meghódítani az online piacot.

Az Egyszerű honlap szolgáltatás jó választás, mert

  • Olcsó. Mindössze egy prémium sablon áráért lesz egy kulcsrakészen beüzemelt, profi elemekből összerakott, egy átlagos kisvállalkozás minden igényét kielégítő weboldalad, amit ráadásul úgy alakítasz, ahogy akarsz. Nem kell több százezer forintot fizetned a fejlesztésért, sem külön-külön összevásárolgatnod a megfelelő eszközöket.
  • Gyors. Ha már van tárhelyed és domain címed, akár pár órán belül elkezdheted fejleszteni a beüzemelt honlapodat. Nincs szükség hosszas egyeztetésekre. (Választhatod az én weboldal üzemeltetés szolgáltatásomat is.)
  • Egyszerű. Nem kell a beüzemeléssel bajlódnod, feltelepítem a honlapod arra a tárhelyre, ahová szeretnéd.
  • Önállóan dolgozhatsz a weboldaladon, a saját tempódban és elképzeléseid szerint. Nem kell a fejlesztőre várnod. De ha szükséged van segítségre, rendelkezésre állok. Sok hasznos információt találsz weboldal készítés, WordPress és keresőoptimalizálás témában a blogomon is.
  • 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, meggondoltad magad, vagy mégsem ez a legjobb megoldás számodra, visszakapod a szolgáltatás teljes árát. Semmit sem kell megindokolnod.

Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot rendelhetsz az Egyszerű honlap szolgáltatás keretében.

A Start csomag része a weboldalat telepítése az általad választott tárhelyen és domain címen, a kiválasztott sablon beüzemelése, a demó tartalom felöltése, valamint most extraként egy prémium közösségi média bővítmény (Monarch) telepítése a honlapon.

A Plusz csomagban ezen felül kapsz prémium hírlevél-feliratkozás gyűjtő bővítményt (Bloom), prémium kapcsolati űrlap bővítményt (Gravity Forms), valamint igény esetén integrálom a Google webmester eszközöket is.

Ne feledd,

tényleg nem kockáztatsz semmit. 30 napig indoklás nélkül visszakérheted a pénzed.

Honlapkészítés egy nap alatt, garanciával

Komplex SEO szolgáltatás, elemzés és tanácsadás

6 tipp: mi kell, és mi nem kell a sikeres honlaphoz?

Több év holnlapkészítési tapasztalata egyetlen INGYENES videóba sürítve!

Köszönöm! Kérlek ellenőrizd az email fiókodat!